Att anlita oss

Vi skapar minnen och ett lugn, både inför och under vigseln. Kvalitet och enkelhet är grunden i det vi gör.

Ni väljer låtarna

  • Vilken är er stil och musiksmak?
  • Vad vill ni uppleva för stämning i er vigsel?
  • Vilken är ”er låt”?

Vi har stor erfarenhet av musik på bröllop och kan också komma med inspiration och råd att välja det som är rätt för just er.

Vi skapar vårt arrangemang av era önskade låtar

När ni valt låtar börjar vi skriva arrangemang så att de passar er smak och stil och våra instrument som är cello och gitarr/piano. Vi gör finstämda och akustiska versioner av era låtval med stort fokus på texten, med närvaro i musiken och sången. Ofta blir det en helt ny version och tolkning.

Därefter börjar vi repetera och förbereda oss

Den stora dagen

På vigseldagen kommer vi till vigsellokalen/vigselplatsen och ställer i ordning instrument och fixar med ljudet. Finns inte PA-anläggning eller mikrofon på plats tar vi med oss egen utrustning, allt efter vad lokalen eller platsen kräver (inom rimliga gränser).

Mingel?

Vill ni att vi efter vigseln spelar livemusik som stämningshöjare under minglet kan vi ordna det.

gitarr

 

märtha&lovisa

Kontakta oss för bokningsförfrågan eller mer information.

Ett minne för livet? Vi har inspelningsmöjligheter i professionell studio. Vill ni ha er musik förevigad på CD eller mp3 ordnar vi det. Perfekt som ljudspår till bildspelet eller bara som minne från vigseln. Det kan vara skönt att veta att delar av dagen och upplevelserna finns förevigade och möjliga att uppleva igen.

Nyskriven låt! Lovisa är utbildad låtskrivare vid Rytmiska musikkonservatoriet i Köpenhamn och hon har stor låtskrivningserfarenhet och expertis. Varför inte låta en nyskriven låt förgylla er vigsel? Helt unik musik och text skriven i samråd med er. Era löften till varandra kanske kan bli till en sång?