Om Bröllopsmusiken

Vi erbjuder:

  • Bröllopsmusik
  • Solosång
  • In- och utmarschmusik
  • Ackompanjemang av psalmer
  • Mingelmusik
  • Studioinspelning av just er bröllopsmusik, perfekt till bildspelet!
  • Nyskriven musik efter era önskemål
  • Stort kontaktnät i musikbranschen om ni har önskemål om andra instrument, etc.

Bröllopsmusiken skapar finstämd musik och egna versioner av just er låt, vare sig det är en klassiker eller något annat. Vilken låt vill ni låta förgylla er vigsel och bli ett minne för livet? En klassisk kärleksballad, ledmotivet från er favoritfilm, eller kanske en akustisk version av den bästa hårdrockslåten? Nästan allt är möjligt så länge sången och texten uttrycker det som betyder mycket för er. Ni kan också få hjälp med att hitta rätt musik.

Bröllopsmusiken har stor erfarenhet av just bröllopsmusik. Märtha och Lovisa har spelat tillsammans i många år och gjort många brudpar lyckliga genom sin musik. Bröllopsmusik kan ibland innebära hela musikinslaget, från inmarsch till ackompanjemang av psalmerna.

Märtha Sjögren

Om Märtha
Instrument: cello, sång
Märtha har spelat cello sedan hon var 4 år. – Cello är ett väldigt romantiskt instrument som passar för bröllop. Det förmedlar mycket känsla, säger Märtha. Tillsammans med gitarr och röst bildas en organisk och fyllig klang och musiken kan få olika karaktär, folkigt eller klassiskt. Att vara bröllopsmusiker är roligt, vi skapar stämning på brudparets stora dag.

Lovisa Wanngren

Om Lovisa
Instrument: gitarr, piano, sång
Lovisa har sysslat med musik sedan barnsben. Hon har sjungit med Märtha sedan högstadietiden i Norrstrands musikklasser. Instrumenten är gitarr och piano medan sången är huvudinstrumentet. Lovisas röst är somrig och varm och hon sjunger på ett okonstlat sätt som sätter texten i främsta rummet. Ordens innebörd kommer fram och ingen lämnas oberörd. – Det roligaste med bröllopsmusik är att förmedla känsla, att vara bröllopssångerska och få sjunga för brudparet i deras viktigaste stund i livet, säger Lovisa.